Įstaigos pavadinimas Kauno technologijos universiteto inžinerijos licėjus
Pareigos EKONOMIKOS mokytojas(-a), 0,4 et.
Darbo vieta Kauno technologijos universiteto inžinerijos licėjus, S. Lozoraičio g. 13, Kaunas
Reikalavimai
    • atitikti Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2014 m. rugpjūčio 29 d. įsakymu Nr. V-774 patvirtintame kvalifikacijos apraše patvirtintus reikalavimus (Reikalavimų mokytojų kvalifikacijai aprašas, Suvestinė redakcija nuo suvestinė redakcija nuo 2024-03-14 iki 2026-08-31);
    • aukštasis išsilavinimas: baigta ekonomikos mokytojų rengimo programa / ekonomikos, vadybos ir verslo administravimo, viešojo administravimo programa, bet kuri mokytojų rengimo programa ir išklausyti ne trumpesni kaip 40 val. Ekonomikos ir verslumo ugdymo programų ir metodų kursai.
    • būti susipažinus su Specializuoto ugdymo krypties programų (pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo kartu su inžineriniu ugdymu) dalimi, patvirtinta 2023 m. rugpjūčio 31 d. Lietuvos Respublikos švietimo ministro įsakymu Nr. V-1133.
    • Privalumas:
    • Patirtis dėstant užsienio kalbos (anglų) dalyko pagrindinio ugdymo bei vidurinio ugdymo programas;
    • aktyvus dalyvavimas ir mokinių ruošimas egzaminams, olimpiadoms, konkursams ir kt., prizinės vietos, egzaminų rezultatai ir pan.
Funkcijos Dalyko Ekonomika ir/ar inžinerijos pasirenkamojo (pagal suderintą sritį) dėstymas įgyvendinant pagrindinio bei vidurinio ugdymo programas bei atliekant dalyko mokytojo pareigybės aprašyme nustatytas funkcijas.
Darbo užmokestis Darbo užmokestis nustatomas vadovaujantis 2017 m. sausio 17 d. Biudžetinių įstaigų darbuotojų darbo apmokėjimo ir komisijų narių atlygio už darbą įstatymo Nr. XIII-198 Suvestinė redakcija nuo 2024-01-01 iki 2024-08-31, 2 priedu:

pareiginės algos koeficientas nuo  0,9294 iki 1,3053 atsižvelgiant į išsilavinimą, suteiktą kvalifikacinę kategoriją, darbo stažą bei krūvį.

Dokumentai, kurie turi būti pateikti
    • Asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas;
    • Gyvenimo aprašymas (CV);
    • Išsilavinimą patvirtinantys dokumentai (diplomas/ai su priedais);
    • Pedagogo kvalifikaciją (jeigu įgyta) patvirtinantis dokumentas, pažymą apie studijas (jeigu studijuojama)
    • Suteiktą pedagogo kvalifikacinį laipsnį patvirtinantis dokumentas;
    • Pedagoginį darbo stažą patvirtinantis dokumentas.
    • Įtariamųjų, kaltinamųjų ir nuteistųjų registro pažyma.
Dokumentų priėmimo vieta CV siųsti elektroniniu paštu: [email protected]
Kontaktiniai duomenys išsamesnei informacijai El. p. [email protected], tel. (8 37) 34 58 75 arba 8 682 03345
Dokumentų priėmimo terminas Dokumentai priimami iki 2024 m. liepos 12 d., 12.00 val.

Atrankos būdas – pateiktų dokumentų analizė ir pokalbis.

Apie kvietimą dalyvauti pokalbyje informuojami tik atrinkti pretendentai, jų nurodytu el. paštu.

 

    Jūsų vardas (būtina)

    Jūsų el. pašto adresas (būtina)

    Jūsų CV (būtina)

    Įveskite žemiau matomus simbolius

    captcha

    Šioje svetainėje naudojami mūsų ir trečiųjų šalių slapukai. Jūsų sutikimas nereikalingas dėl būtinųjų slapukų, kurie padeda mums valdyti interneto svetainę ir užtikrinti jos apsaugą, naudojimo. Norėdami naudoti statistikos, analitikos ir rinkodaros slapukus, turime gauti jūsų sutikimą. Šiuos slapukus naudojame siekdami tobulinti svetainę, užtikrinti patogesnį naudojimąsi ja bei pasiūlyti jums aktualų turinį ir paslaugas. Juos galite pakeisti skiltyje „Parinktys“ arba sutikti visų slapukų naudojimu paspaudę mygtuką „Sutikti su visais“. Savo sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos rasite: „Slapukų politika“.